Det går helt i fisk i Øster Hurup

Det går helt i fisk i Øster Hurup

Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad der befinder sig under bølgen blå ud for stranden i Øster Hurup? Så bør du overveje at deltage i nogle af sommerens ”Det går helt i fisk” aktiviteter.

Børn og nysgerrige sjæle i alle aldre er hele sommeren velkomne til at hjælpe Lille Vildmosecentret med at undersøge, hvilket dyreliv der eksisterer i vandet ud for Øster Hurup.

 

Øster Hurups kyststrækning er pjaskfyldt med liv

Aktiviteten afholdes syv gange i løbet af sommeren og finder hver gang sted på badestranden nord for Øster Hurup Havn. Første gang Lille Vildmosecentret går helt i fisk på stranden er mandag d. 27. juni. Hos Lille Vildmosecentret glæder direktør, Bo Gregersen sig næsten ustyrligt til at gå helt i fisk hele sommeren. ”Der er jo et fantastisk dyreliv i vandet langs Øster Hurups kyst. Der er både krabber, rejer, skaldyr og meget andet”, forklarer en begejstret Bo Gregersen.

 

Der svømmer frokost rundt i badevandet

”Udover at fange, røre ved og lugte til de dyr, som gemmer sig under vandoverfladen, så bliver der også mulighed for at smage på dem. Sammen med en lokal fisker skal vi tilberede og smage på fladfisk, rejer og muslinger”, forklarer Bo Gregersen fra Lille Vildmosecentret.

 

Børn elsker at gå helt i fisk

”Det går helt i fisk på stranden” er en årligt tilbagevendende begivenhed og har de forrige somre været en populær sommeraktivitet.

”Alt afhængigt af vejret, så plejer der at dukke mange op til arrangementet. Og det tror da pokker, når der er mulighed for at både føle, røre og smage på alt godt fra havet, ungerne er i hvert fald helt vilde med det”, griner direktør, Bo Gregersen.

 

Gratis billetter til deltagerne

Det går helt i fisk finder sted 27/6, 4/7, 11/6, 18/7, 25/7, 1/8, og 8/8.

Arrangementerne varer fra k. 10:30 – 12:00 og finder sted på stranden nord for Øster Hurup Havn. Tilmelding er ikke nødvendig og det er ganske gratis at deltage.

 

Deltager man i ”Det går helt i fisk på stranden” får man én fribillet til Lille Vildmosecentret pr. deltagende familie. Lille Vildmosecentret har et fast ugeprogram hele sommerferien med sjove, lærerige og spændende aktiviteter for hele familien.