Fejr sankthans i Strandparken

Fejr sankthans i Strandparken

Der står båltale, bålsang og mad over bål på programmet, når Øster Hurups Borgerforening vanen tro er værter for en af landets hyggeligste sankthansfester

 

Ældre damer med bevortede næser og kørekort til kost bør holde sig indendørs torsdag den 23. juni. Landet over er dette nemlig dagen, hvor sangglade danskere med hang til hyggebål sender landets hekse en tur til Bloksbjerg. Det gør man også i Øster Hurup, og Borgerforeningens sankthansarrangement i Strandparken hører til et af de mere populære af slagsen.

  • Der plejer at dukke cirka 350 glade voksne og børn op til vores sankthansaftener, og det regner vi også med, at der gør i år, fortæller Elsebeth Blohm, bestyrelsesformand i Øster Hurup Borgerforening.

 

March for fuld musik og spændende båltaler

Arrangementet starter ved Øster Hurup Multihus på Langerimsvej, hvorfra Hadsund Skoleorkester kalder til sankthans ved for fuld musik at marchere igennem byen til Strandparken.

  • Hadsund Skoleorkester vil også underholde til selve arrangementet, fortæller Elsebeth Blohm, der ikke har noget imod at afsløre, hvem årets båltaler bliver;
  • Vores dygtige turistchef Trine Søndergaard Pedersen har fået til opgave at holde årets båltale. Det er en tale jeg glæder mig til at høre, for Trine er en dygtig kvinde, der er fuld af gode idéer og som har noget på hjerte, fortæller Elsebeth Blohm.

 

Mad og drikke serveres af både store og små kokke

Til arrangement vil der være en ølvogn, hvorfra Ungdoms- og Idrætsforeningen Olympia vil sælge øl, vand og grillpølser. Derudover vil de små FDF-spejdere tænde op kl. 19:00.

  • Der vil være opstillet to store traktorfælge, hvorpå der vil blive tilberedt popcorn, pandekager og snobrød. Materialerne dertil er sponsoreret af den lokale brugs og bager, forklarer Elsebeth Blohm, og slutter:
  • Det bliver en hyggelig aften, og i Borgerforeningen glæder vi os til at byde alle velkomne til en aften fuld af bål, sang og hygge for børn og voksne i alle aldre.